Antalya Lara RED AND WHİTE BEACH & RESTAURANT

By Seda Maç - 7/02/2019


 Antalyaya taşındığımızdan beri tatil için gelecek takipcilerimden çok dm , mail vs aldım hangi beach e gidelim çocukla nereye gidilir vs diye:)
kendi şemsiyesini sandalyenizi filan götürmeti planlıyorsanız ki artık bizim bagajda 2 sandalye bir şemsiye 2 hasır ve mayo ve havluların durduğu bir çanta hazır kıta bekliyor boş bir koy blup beğenirsek, sıcaktan bunalırsak ya da Phaselis e gidersek diye..
hem tarifi bir yer olsun gezelim , ormandan ditek denize girelim varsın şemsiye sezlong olmasın ama duş , wc, cafe vs de olsun diyorsanız denizinin çoook derinlere gitmediğiniz sürece diz de kaldığından çocujkları olanlar için en iyisi orası , aynı zamanda müze olduğu için müze kartı çıkarın derim. eğer müze kartınız yoksa giriş kişi başı 30 tl cik ücretli (merak etmeyin değiyor)


Onun dışında bize şöyle güzel locası , restaurantı filan olan biraz daha lüks beach ler tavsiye ederseniz bizim keşfedip sık sık gittiğimiz iki yer olan Flamingo beach ve şu an fotoğraflarını gördüğünüz Red and White ı tavsiye ederim. Yani Antalya da gidilecek beach ler sıralamam da benim için ilk 3 onlar...
mis gibi loca kiralayıp sabahtan akşama kadar kalabileceğiniz hari,ka beach lewre bu ikisi bom boş koylar tavsiye et derseniz de kemer yolunda çekin arabanızı :P

unutmadan Flamingo beach Konyaaltı beach Park da , Red and White beach ise Lara da :*


 kombin detayları
Şapka MAngo
Mayo Zara
Gömlek Gucci
terlik Zara
Gözlük Mango
Takılar Bershka,
Donat Watsons




  • Share:

You Might Also Like

0 yorum