Beymen 'de YENİ SEZON heyecanı başladı !

By Seda Maç - 2/26/2013


Beymen , 2013  İlkbahar - Yaz sezonuna yeni markalarıyla heyecan katıyor.  Moda dünyasının takip ettiği isimleri  bünyesine katarak her sezon daha da zenginleşen marka gamında , bu yaz ; Rick Owens, Mary Katrantzou, Chistopher Kane ve Jason Wu yer alıyor.

1961 doğumlu Rick Owens, Amerikalı bir tasarımcı. Sİyah ve deriye olan merakını koleksiyonlarına yansıtan Owens, bugün agresif bir tavırla modaya yaklaşıyor.  Fütüristik ve geometrijk çizgilerini derilerle kullanan tasarımcı, farklı kesimleriyle dünya modasına dinamizm katıyor.

Londra moda haftalarının aranan ismi Mary Katrantzou ,  ünlü desenleriyle tasarımlarını adeta birer sanat eserine dönüştürüyor. Tasarımcı; sanat ve lüks objelere , elbiselerinde baskı olarak yer vererek Beymen mağazalarında farklılığını hissettiriyor.  Birleşik krallığın genç tasarımcıları arasında sesini sıkça duyuran İskoç asıllı Chistopher Kane, farklı markalarla yaptığı başarılı işbirlikleriyle de ismini her geçen gün kuvvetlendiriyor. Bu yaz açık renk hakimiyetini koruyan koleksiyonunda farklı dekolte ve kesimleriyle şehirde özgür kadının ilk tercihleri arasına girmeye aday...







2006 yılında lanse ettiği ilk koleksiyonundan itibaren sürekli artan başarısıyla Jason Wu,  Beymen'lerde bu yıl ilk kez satışa sunulmaya başlandı. Feminen ve modern tasarımlarıyla Amerikan spor tarzını buluşturan tasarımcı , dikkat çeken silüetleriyle bu yazı karşılıyor. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum