HEART OF ANTALYA

By Seda Maç - 12/07/2019


Geçtiğimiz günlerde sevgili Pınar ın davetiyle  influencer lar ile beraber Antalya Konyaaltında bulunan AkturPark da yeni açılan Heart Of Antalyayı deneyimleme fırsatı yakaladık.

90 metre yukarıdan Antalya Manzarasını izleme fırsatı yakaladığımız Heart of Antalya Türkiye ilk Avrupa da ikinci olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Londra ya gittiğimizde nasıl London eye gidilecekler listemizdeyse ,Antalyaya gelince de artık Heart Of Antalya mutlaka gidilecek yerler listenizde olmalı.

4 VİP , 38 standart kabini bulunan Heart Of Antalyada özel günleriniz için organizasyonlar  da düzenleyebiliyorlar. Doğum günü , Evlilik teklifi vs düşünenler için küçük bir not olsun. Hatta akşamları dışındaki ışıklandırmaya isim de yazılabiliyormuş. Tabi biraz maaliyetli oluyormuş ama bence evlilik teklifleri ya da  Asel 3 yaşında vs gibi ayrıntılar güzel olmaz mı?

Antalya manzarası gündüz de gece de izlenmeye değer bence , Antalya ya gelice nereye gitsem?, misafirim geldi nereye götürsem? gibi düşünceleriniz için aklınızda kesinlikle olmalı.

Biz 10 kişilik vip kabin den izledik manzaramızı çok sevdik. Özel gün değerlendirmesi için de aklımda kesinlikle bir defa yetmez :)

Hepinizin manzaradan sonra merak ettiği  ilk konuya gelicek olursak...

10 kişilik kabinlerde kişi başı ücret 30 TL,
4 kişilik Vip kabin için ise giriş ücreti 200TL











Teşekkür ederim bu güzel manzara deneyimi için Heart Of Antalya

Şuan da instagram profillerinde çekilişleri var kaçırmayın....
Davet için Pınar a
janset ve Ezgiye
ve Heart Of Antalya çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum